tARJANNE

main sep

Viikonloppu maalaiskylässä!

 

Matkainfo

Aitoja elämyksiä maaseudun rauhassa, tanssilavan tunnelmaa, aittaromantiikkaa, puhdasta luontoa ja hiljaisuutta, makuja ja muistoja Pohjaslahdella, Tarjanneveden syleilyssä

Ajankohta: viikonloput 4.-6.7.2014 ja 11.-13.7.2014
Kohteet: Pohjaslahden kylä, Tarjanne-laiva, Vilppula
Hinta: alkaen € 235.-/henkilö 2hh

 

Varaa matka

Lataa PDF

Matkaohjelma

Pe, 4.7.2014 TERVETULOA POHJASLAHDELLE, HÖYRYLAIVALLA TAI MUUTEN

Egypti

Iltapäivällä saavut maaseudulle, Pohjaslahden kylään joko bussikuljetuksella Vilppulasta tai höyrylaiva Tarjanteella Tampereelta tai Ruovedeltä. Pub Wanhassa Vankassa sinut toivotetaan tervetulleeksi Pirkanmaan vuoden 2009 kylään perinneruokaillallisen saattelemana. Ruokailun jälkeen bussi vie sinut majoittumaan joko Vehkaniemen tai Egyptin lomatilalle. Illalla saat vielä nauttia rantasaunasta, ennen kuin uni varmasti tulee luonnon rauhassa.

Pe, 11.7.2014

Tarjanne-laivalla pääset Ruovedelle asti, mistä on bussikuljetus Pohjaslahdelle. Wanhan Vankan ruokailun jälkeen Egyptin tilalla on savusauna lämpimänä ja kuljetukset järjestettyinä myös Vehkaniemessä majoittuville.

La, 5.7.2014 ja 12.7.2014 KYLÄELÄMÄÄ JA LAVATANSSIT

Aamiaisen jälkeen kuljetus majoituspaikoista Pohjaslahden kirkolle. Aamuhartaus Kirkonmäellä sekä kirkon historian että hautausmaan esittely. Kirkolta on vain kivenheitto kylälle, missä sinulla on mahdollisuus ostoksiin maalaistorilla, kyläkaupassa ja kesäpuodissa.
Vehkaniemi pakari KMV 2009 Lasse AnttonenLounaaksi nautimme lähiruokaa; hirvikeittoa Museokahvio Heikintuvalla. Heikintupaa vastapäätä kiinnostusta herättää Pohjaslinna, tänä päivänä taiteilijan ateljeena toimiva entinen suojeluskuntatalo, mistä kuulemme myös muutaman sanan. Pohjaslinnasta siirrymme kylän toiseen "linnaan", Vehkalinnaan Tarjanneveden rantaan. Matkalla ohitamme sekä Vehkakosken että tanssilavan. Vehkalinnan esittelyn jälkeen bussimme vie meidät maalaismaisemia seuraillen vanhalle Kangaskosken myllylle. Myllyyn tutustuessa nautimme iltapäiväkahvit.
Kangaskosken myllyltä matkamme jatkuu Vehkaniemen tilalle, missä pääset tutustumaan taidenäyttelyihin tilakierroksen ohessa.Vehkakoski Vehkaniemen kierroksen jälkeen ilta jatkuu ruokailun ja saunomisen merkeissä majoituspaikoissa kunnes bussi hakee sinut Vehkakosken rantalavalle tansseihin. Rantalavalla on tiedossa ohjelmallinen tanssi-ilta huippuartisteineen. Tanssilavalta on ennen puoltayötä paluukuljetus majoituspaikkoihin ja mikäli vielä tanssittaa, niin taksi tuo vielä myöhemminkin.

Su, 6.7.2014 ja 13.7.2014 SÄRKKÄMAISEMAA JA MANSIKOITA

Bild111Aamiaisen jälkeen kuljetus Ylä-Kolkkiin mansikkatilalle. Nautittuamme herkullisia mansikoita, kotimatka alkaa särkkämaisemien siivittämänä. Hämeen kauneimmaksi maisemaksi mainittu Salussärkkä ja Rantalansärkkä ovat kylämaisemamme helmiä. Kylämatkabussimme päätepysäkki on Vilppulassa, mistä pääset jatkamaan matkaasi kotia kohti junalla tai bussilla.

HINNAT:

Paketin hinnat 4.-6.7.2014:
Bussikuljetuksella Vilppulasta     235 € /henkilö/2hh
Tarjanne-laivalla Tampereelta     275 € /henkilö/2hh

Paketin hinnat 11.-13.7.2014:
Bussikuljetuksella Vilppulasta     255 € /henkilö/2hh
Tarjanne-laivalla Tampereelta     295 € /henkilö/2hh

Hinnat sisältävät:
- Kuljetukset perjantaina bussilla Vilppulasta tai Tampereelta Tarjanne-laivalla Pohjaslahdelle ja sunnuntaina bussilla Vilppulaan
- majoituksen aamiaisineen 2 hengen huoneissa tai aitoissa lomatiloilla
- 2 illallista ja hirvikeittolounaan sekä iltapäiväkahvit
- paikallisen oppaan palvelut ja kohde-esittelyt
- Lavatanssien pääsymaksun ja kuljetukset

Osallistuminen mahdollista myös kyläläisille ja lähiseudun asukkaille:

Paketti ilman kuljetuksia Pohjaslahdelle 205 € /henkilö/2hh

Paketti ilman majoitusta ja kuljetuksia Pohjaslahdelle 135 € /henkilö

Pelkkä lauantain kohdekierros, lähtö– ja paluupaikkana Vehkaniemen lomatila  55 €/henkilö

Yhteistyössä: Egyptin pyhä ja arki Oy, Pub Wanha Vankka, Vehkaniemen Loma– ja juhlatila sekä kylän muut toimijat.

Varaukset ja lisätietoja: Anu Schuoler, Finventura Oy, 050-65048, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

HINNAT:

Paketin hinnat 4.-6.7.2014:
Bussikuljetuksella Vilppulasta  235 € /henkilö/2hh
Tarjanne-laivalla Tampereelta  275 € /henkilö/2hh

Paketin hinnat 11.-13.7.2014:
Bussikuljetuksella Vilppulasta  255 € /henkilö/2hh
Tarjanne-laivalla Tampereelta  295 € /henkilö/2hh

Hinnat sisältävät:
- Kuljetukset perjantaina bussilla Vilppulasta tai Tampereelta Tarjanne-laivalla Pohjaslahdelle ja sunnuntaina bussilla Vilppulaan
- majoituksen aamiaisineen 2 hengen huoneissa tai aitoissa lomatiloilla
- 2 illallista ja hirvikeittolounaan sekä iltapäiväkahvit
- paikallisen oppaan palvelut ja kohde-esittelyt
- Lavatanssien pääsymaksun ja kuljetukset