FINVENTURA OY

Tietoa meistä

Tietoa meistä

Finventura Oy toimii viinien maahantuojana, järjestää viinitastingejä yksityis- ja yritystilaisuuksiin ammattitaidolla, suunnittelee Keski-Euroopan matkoja sekä tarjoaa kansainvälistymiseen liittyviä konsultointi- ja tulkkauspalveluja.

Finventura Oy toimii viinien maahantuojana pääasiassa lähialueen ravintoloille, järjestää viinitastingejä yksityis- ja yritystilaisuuksiin ammattitaidolla, toimii matkanjärjestäjänä sekä tarjoaa kansainvälistymiseen liittyviä konsultointi- ja tulkkauspalveluja sekä käännöstöitä.

VIINIASIANTUNTIJAMME

Anu Schuoler

Anu Schuoler

Anu pyörittää omaa eurooppalaisiin viineihin erikoistunutta Viinitupa Vuorenmajaa Mäntässä ja on pitänyt tastingejä viinituvalla lähinnä Finventuran maahantuomista viineistä jo vuodesta 2015.

Anu on koulutukseltaan opistotason hotelli- ja ravintolaesimies (Fellmanni-instituutti) ja on hankkinut ravintolatyökokemuksen pääasiassa saksankielisessä Euroopassa. Hän on myös Suomen ja Sveitsin kaksoiskansalainen ja ehti asua Sveitsissä lähes 15 vuotta. Anu opiskeli itselleen WSET3-diplomin keväällä 2021. Viimeistään tuon opiskelun myötä kiinnostus viinien maailmaan vahvistui entisestään ja edessä on vamasti vielä muitakin diplomikoulutuksia.

Erikoisosaamista löytyy Saksan ja Alppimaiden viinien parista, erityisesti juuri Sveitsistä. Viimeistään WSET-koulutuksen myötä sydäntä lähellä ovat myös Italian, Ranskan ja Espanjan viinit, joita hänen on tarkoitus opiskella vielä syvemminkin. Tastingit onnistuvat suomeksi, englanniksi ja saksaksi.

Lue Suomen Sommelierit ry:n artikkeli: