window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-TN91QLEPJL');

BLOG

Ligna – Hannover 23. – 26.5.2017

Ryhmämatka

Tervetuloa lukemaan Finventuran messuaiheista matkaesittelyä. Tällä kertaa matkakohteena on perinteiset puualan messut huikeassa Hannoverissa! Ennen kuin pääset lukemaan mielenkiintoisesta messumatkasta, muistutuksena vielä, jos oman mahtavan matkan järjestäminen houkuttaisi kovasti ja jos avun tarve on kaivattua, ota yhteyttä meihin. Me autamme mielihyvin oman matkasi järjestämisessä!

Finventura Oy on Euroopan matkoihin erikoistunut matkanjärjestäjä, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (2687/13/Mj) ja noudattaa matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja.

Tutkimuksesta kilpailukykyä hanke järjesti messumatkan Euroopan suurimmalle puualan messuille 23.5 – 26.5.2017. Perinteinen puualan suurtapahtuma kokosi puualan toimijat yhteen tutkimaan toimialan kone – ja laitevalmistajien sekä puutuotevalmistajien uusia tuotteita ja tekniikoita. Väliajalla nautitut currywurstit maistuivat ja yhteistyökuvioita pystyi suunnitella hyvässä seurassa. Messualueella pystyi liikkumaan oman ohjelman tai hankkeen ennakkoon järjestämien tapaamisten tahtiin. Iltaisin oli luvassa verkostoitumista taatusti mielenkiintoisen ohjelman ryydittämänä.

Lennot Lufthansalla

Meno

Ohjelma
23.5.2017 Tiistai
Helsinki – Mūnchen 06.00 – 07.35
Mūnchen – Hannover 08.35 – 09.40
23.5.2017 Tiistai Messut ja järjestetty ohjelma
24.5.2017 Keskiviikko Järjestetyt messutapaamiset sekä iltaohjelma
25.5.2017 Torstai Messut ja järjestetty iltaohjelma

Paluu

26.5.2017 Perjantai Hannover – Frankfurt 18.45 – 19.45
Frankfurt – Helsinki 21.05 – 00.30

Lentokentältä oli järjestetty yhteinen bussikuljetus hotellille ja paluupäivänä hotellilta ja messualueelta lentokentälle. Andor Hotel Plaza on moderni 3+* businesshotelli Hannoverin ydinkeskustassa, vain 100 metrin päästä rautatieasemalta. Hotellissa on 140 huonetta, erilaisia kokoustiloja, ravintola ja 2 baaria. Rautatieasemalta pääsi raitiovaunulla suoraan messualueelle vaivattomasti.

Matkan hinta:
● 695 € Kahden hengen huoneissa. Erilliset Twin – vuoteet.
● Yhden hengen huone 995 €

Hintaan sisältyi:
● Lennot, bussikuljetukset (meno ja paluu Hannover lentokenttä)
● Majoitus
● Aamiainen
● Ohjelma
Messuliput koetettiin saada matkan hintaan.

Kuten varmasti matkaesittelyä lukiessa tulikin huomattua, me otamme matkaa suunnitellessa kaiken mahdollisen huomioon. Muista omaa upeaa matkaasi suunnitellessa, että voit aina olla yhteydessä meihin, me olemme apunasi matkan järjestämisessä! 

MATKABLOGI

Esimerkkejä toteuttamistamme matkoista:

Ski & Shop Sveitsi

Tervetuloa lukemaan Finventuran matkaesittelyä, jonka aiheena on ihastuttava Sveitsi!

Esimerkkejä toteuttamistamme matkoista:

Go to Top