window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-TN91QLEPJL');

BLOG

Viikonloppu maalaiskylässä!

Tervetuloa lukemaan Finventuran matkaesittelyä, jossa päästäänkin tällä kertaa tutustumaan aitoihin elämyksiin maaseudun rauhassa, tanssilavan tunnelmaan, aittaromantiikkaan ja puhtaaseen luontoon sekä hiljaisuutta, makuja ja muistoja pursuavaan Pohjaslahteen, Tarjanneveden syleilyyn. Maaseudun tunnelmaa sisältävä matka järjestettiin viikonloppuina 4.-6.7.2014 sekä 11.-13.7.2014. Silmää miellyttäviä matkakohteita olivat Pohjaslahden kylä, Tarjanne-laiva ja Vilppula.

Hinta: alkaen € 235.-/henkilö 2hh

Yksi tärkeä ja lyhyt kysymys tähän alkuun ennen kuin pääsemme uppoamaan maaseutu teemaiseen matkaesittelyyn, onko mielessäsi vilahtanut ajatus oman matkan järjestämisestä? Mikäli vastauksesi on kyllä, kerrotakoon, että meiltä saat helposti apua oman matkasi järjestämistä varten. Ole siis rohkeasti yhteydessä, niin pohditaan yhdessä oman mieleenpainuvan matkasi järjestämistä!

Finventura Oy on Euroopan matkoihin erikoistunut matkanjärjestäjä, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (2687/13/Mj) ja noudattaa matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja.

Pe, 4.7.2014 TERVETULOA POHJASLAHDELLE, HÖYRYLAIVALLA TAI MUUTEN
Iltapäivällä saavuimme maaseudulle, Pohjaslahden kylään, toiset bussikuljetuksella Vilppulasta ja toiset taas höyrylaiva Tarjanteella Tampereelta tai Ruovedeltä. Pub Wanhassa Vankassa meidät toivotettiin tervetulleeksi Pirkanmaan vuoden 2009 kylään perinneruokaillallisen saattelemana. Ruokailun jälkeen bussi vei meidät majoittumaan joko Vehkaniemen tai Egyptin lomatilalle. Illalla saimme vielä nauttia rantasaunasta, ennen kuin uni varmasti tuli luonnon rauhassa.

Pe, 11.7.2014
Tarjanne-laivalla pääsimme Ruovedelle asti, mistä oli bussikuljetus Pohjaslahdelle. Wanhan Vankan ruokailun jälkeen Egyptin tilalla oli savusauna lämpimänä ja kuljetukset järjestettyinä myös Vehkaniemessä majoittuville.

La, 5.7.2014 ja 12.7.2014 KYLÄELÄMÄÄ JA LAVATANSSIT
Aamiaisen jälkeen oli kuljetus majoituspaikoista Pohjaslahden kirkolle. Kirkonmäellä oli aamuhartaus sekä kirkon historian että hautausmaan esittely. Kirkolta oli vain kivenheitto kylälle, missä oli myös mahdollisuus shoppailla maalaistorilla, kyläkaupassa ja kesäpuodissa.

Lounaaksi nautimme lähiruokaa; hirvikeittoa Museokahvio Heikintuvalla. Heikintupaa vastapäätä kiinnostusta herätti Pohjaslinna, tänä päivänä taiteilijan ateljeena toimiva entinen suojeluskuntatalo, mistä kuulimme myös muutaman sanan. Pohjaslinnasta siirryimme kylän toiseen ”linnaan”, Vehkalinnaan Tarjanneveden rantaan. Matkalla ohitimme sekä Vehkakosken että tanssilavan. Vehkalinnan esittelyn jälkeen bussimme vei meidät maalaismaisemia seuraillen vanhalle Kangaskosken myllylle. Myllyyn tutustuessa nautiskelimme iltapäiväkahvit.

Kangaskosken myllyltä matkamme jatkui Vehkaniemen tilalle, missä pääsimme tutustumaan taidenäyttelyihin tilakierroksen ohessa.

Vehkaniemen kierroksen jälkeen ilta jatkui ruokailun ja saunomisen merkeissä majoituspaikoissa, kunnes bussi haki meidät Vehkakosken rantalavalle tansseihin. Rantalavalla oli tiedossa ohjelmallinen tanssi-ilta huippuartisteineen. Tanssilavalta oli ennen puoltayötä paluukuljetus majoituspaikkoihin ja mikäli vielä tanssitti, niin taksi toi vielä myöhemminkin.

Su, 6.7.2014 ja 13.7.2014 SÄRKKÄMAISEMAA JA MANSIKOITA
Aamiaisen jälkeen oli kuljetus Ylä-Kolkkiin mansikkatilalle. Nautittuamme herkullisia mansikoita, kotimatka alkoi särkkämaisemien siivittämänä. Hämeen kauneimmaksi maisemaksi mainittu Salussärkkä ja Rantalansärkkä ovat kylämaisemamme helmiä. Kylämatkabussimme päätepysäkki oli Vilppulassa, mistä pääsi sitten jatkamaan matkaa kotia kohti junalla tai bussilla.

Alapuolelta sitten näkeekin, mitä matkan pakettihinnat olivat:

Paketin hinnat 4.-6.7.2014:
Bussikuljetuksella Vilppulasta 235 € /henkilö/2hh
Tarjanne-laivalla Tampereelta 275 € /henkilö/2hh

Paketin hinnat 11.-13.7.2014:
Bussikuljetuksella Vilppulasta 255 € /henkilö/2hh
Tarjanne-laivalla Tampereelta 295 € /henkilö/2hh

Hinnat sisälsivät:
– Kuljetukset perjantaina bussilla Vilppulasta tai Tampereelta Tarjanne-laivalla Pohjaslahdelle ja sunnuntaina bussilla Vilppulaan
– majoituksen aamiaisineen 2 hengen huoneissa tai aitoissa lomatiloilla
– 2 illallista ja hirvikeittolounaan sekä iltapäiväkahvit
– paikallisen oppaan palvelut ja kohde-esittelyt
– Lavatanssien pääsymaksun ja kuljetukset

Osallistuminen oli myös mahdollista kyläläisille ja lähiseudun asukkaille, alapuolelta näkee pakettihinnat heitä varten:

Paketti ilman kuljetuksia Pohjaslahdelle 205 € /henkilö/2hh
Paketti ilman majoitusta ja kuljetuksia Pohjaslahdelle 135 € /henkilö
Pelkkä lauantain kohdekierros, lähtö– ja paluupaikkana Vehkaniemen lomatila
55 €/henkilö

Yhteistyössä: Egyptin pyhä ja arki Oy, Pub Wanha Vankka, Vehkaniemen Loma– ja juhlatila sekä kylän muut toimijat.

Jos vastauksesi alkukappaleen kysymykseen varmistui vain entisestään lumoavaa matkaesittelyä lukiessasi ja haluaisit kovasti järjestää oman matkasi, mutta kaipaisit apua, muista meidät. Me olemme tukenasi ja apunasi oman matkasi järjestämisen rinnalla!

MATKABLOGI

Esimerkkejä toteuttamistamme matkoista:

Ski & Shop Sveitsi

Tervetuloa lukemaan Finventuran matkaesittelyä, jonka aiheena on ihastuttava Sveitsi!

Esimerkkejä toteuttamistamme matkoista:

Go to Top