FINVENTURAN

Viinitastingit

Viinitastingit

VIINITASTINGIT

Leppoisasti ammattitaidolla

Leppoisasti ammattitaidolla

Toteutamme huippuluokan viininmaistelut rennosti ja ammattitaidolla ravintoloihin sekä yksityis- ja yritystilaisuuksiin.

Erikoisosaamistamme ovat Saksan ja Alppimaiden viinit, joita myös itse maahantuomme. WSET3-koulutuksen myötä sydäntä lähellä ovat varsinkin Italian, Ranskan ja Espanjan viinit, joista voimme järjestää maistelun haluamistanne tuotteista.

Anniskelupaikkoihin tuomme halutut viinit joko oman CasaVinin tai muiden maahantuojien valikoimista, maistelun teemasta riippuen. Kuluttaja-asiakkaille (= ei anniskeluoikeuksia) tastingit toteutetaan Alkosta saatavilla tuotteilla.

Tastingit onnistuvat suomeksi, englanniksi ja saksaksi.

VUORENMAJA ON THE ROAD

Viinejä ja alppiherkkuja omissa tiloissasi

Viinejä ja alppiherkkuja omissa tiloissasi

Finventuran oma viinien maahantuonti ja tukkumyynti CasaVini tarjoaa mahdollisuuden tilata viinitasting myös omiin asiakastiloihisi – kunhan tiloista löytyy anniskeluoikeudet.

Yli 20 vuoden kokemuksella tarjoamme myös Sveitsin keittiön herkkuja, Raclettea ja Fondueita omissa tiloissasi nautittaviksi – tuomme kaiken tarvittavan mukana!

VUORENMAJA ON THE ROAD

Esimerkkejä catering-paketeista

Esimerkkejä catering-paketeista

Rieslingiä kuivasta makeaan

Teemme matkan Rieslingin kiehtovaan maailmaan eri makeusasteissa. Sisältää kuivaa, puolikuivaa ja puolimakeaa Riesling-viiniä Saksan eri alueilta (3 x 8cl) CasaVinin omasta maahantuonnista.

TAI

Kolmen laakson kuivat Rieslingit

Tämä maistelu vie puolestaan kuivien Rieslingien (3 x 8cl) maailmaan kolmelta eri Saksan alueelta; Mosel, Nahe ja Rheingau, tarkoituksenaan havainnoida kasvupaikan vaikutusta viiniin.

Pinot Noirin monet muodot

Punaviinirypäle Pinot Noir on varsin monikäyttöinen ja ympäri maailmaa viljelty rypäle. Tässä 4 viinin (à 8cl) maistelussa tutustummekin sen eri muotoihin ja tyyleihin Euroopan eri maissa.

Samppanjaa vai ei?

Onko aidon samppanjan voittanutta? Mikä tekee samppanjasta niin erityisen?

Tässä 4 kuohuviinin sokkomaistelussa tutustumme kuohuviineihin 4 eri alueelta sekä kuohuviinien valmistuksessa käytettäviin rypälelajikkeisiin ja niiden aromimaailmoihin.

Sveitsiläinen ilta

Alkuun nautimme kupin kuumaa hehkuviinin muodossa, jonka jälkeen siirrymme pöytiin juustofonduen ja leikkeleiden pariin. Perinteiseen tapaan kuumaan juustomassaan kastettavaksi tarjoillaan maalaisleipää ja kasviksia. Lisukkeeksi pöydästä löytyy tyypillinen vadillinen kylmiä leikkeleitä; salamia ja ilmakuivattuja lihoja sekä hillosipuleita ja pikkukurkkuja

Juustofonduen kanssa nautitaan sveitsiläisiä viinejä; joko kuivaa Chasselas-valkoviiniä tai keskitäyteläistä Pinot Noiria. Myös lasilliset Kirschiä kuuluvat pakettiin!

OLE YHTEYDESSÄ JA PYYDÄ TARJOUS!

OLE YHTEYDESSÄ JA PYYDÄ TARJOUS!