VIINIEN

Maahantuonti CasaVini

Maahantuonti

CasaVini – eli viinien lämminhenkinen koti kertoo ideologiastamme maahantuomiemme viinien takana. Tuomme Suomeen laatuviinejä ja muita juomatuotteita pieniltä eurooppalaistiloilta ja -tuottajilta. Erikoisuutenamme on Sveitsin sekä muiden Alppimaiden juomatuotteet.

Finventura CasaVini on ”vanhan Euroopan” laatuviineihin erikoistunut yksityinen ja palveleva maahantuontiyritys. Viinintuottajamme ovat pieniä tai keskisuuria, persoonallisia tiloja Saksassa, Sveitsissä ja Itävallassa. Toimimme Taidekaupunki Mäntästä käsin, mutta viinimme kulkeutuvat kyllä ympäri Suomen.
Palvelemme erityisesti ravintolakenttää hinta-laatusuhteeltaan erinomaisilla ja varmasti erilaisilla tuotteilla.

SVEITSI

Kuin Eurooppa pienoiskoossa

Sveitsi on maana kuin Eurooppa pienoiskoossa, jossa vaikutteita ympäröivistä valtioista ja kulttuureista löytyy sekä 4 virallisessa kielessä, 26 kanttoonin hallinnossa että myös eri alueiden kulttuurissa ja keittiöissä.

Maantieteellisesti pienestä maasta löytyy paljon erilaisia viinialueita ja maaperiä; Rhônen ja Reinin jokilaaksot, järvien rinnealueet (Genevejärveltä Bodenseelle mkl. kolmen järven alue, Zürichin ja Luganon järvet) sekä vuoriston rinnealueet. Sveitsin vuosittainen viinintuotantomäärä on n. 90 miljoonaa litraa, josta vain 1% menee vientiin; kaiken muun sveitsiläiset juovat itse. Kyseessä on siis todella harvinaista herkkua!

SAKSA

Viinimaailman jättiläinen

Viinimaailman jättiläinen

Viinimaailman jättiläinen hapokkaan hedelmäisillä valkoviineillä, maailmanluokan kuohuvilla ja monipuolisilla punaviineillä. 13 laatuviinialuetta ja yli 30 eri rypälelajiketta tarjoavat monipuolisen kattauksen erilaisia viinejä, joissa maaperä ja kasvupaikka maistuu. Yli 2000-vuotisessa viininviljelyn historiassa on tarinoita viinien takana kerrottavana!