SkiSveitsi

main sep

Ski & Shop Sveitsi

 

Matkainfo

Kaksi kärpästä yhdellä iskulla! Hiihto- ja kaupunkiloma samassa paketissa! Sveitsi ei kenties ensimmäisenä tule mieleen kun puhutaan shoppailusta, mutta voimme taata, että tammi-helmikuun alennusmyynnit Baselissa tulevat lyömään sinut ällikällä! Tähän pakettiin on suunniteltu 5 päivän hiihtoloma Sveitsin Alpeilla Laax:in palkitussa hiihtokeskuksessa ja 3 päivän ostos- ja kaupunkiloma Baselissa, Ranskan ja Saksan rajalla.

Ajankohta: 8 vrk alkaen sunnuntaista 5.1. / 12.1. / 19.1. / 8.3. / 15.3. / 22.3.2020

Kohteet: Hiihtokeskus Laax, Zürich ja Basel

Ryhmän koko: vähintään 2 henkeä, räätälöidään ryhmän koon mukaan

Hinta: alkaen € 1450.-/henkilö 2hh

 

Varaa matka

Matkaohjelma

Kaksi kärpästä yhdellä iskulla! Hiihto- ja kaupunkiloma samassa paketissa.
Sveitsi ei kenties ensimmäisenä tule mieleen kun puhutaan shoppailusta, mutta voimme taata, että tammi-helmikuun alennusmyynnit Baselissa tulevat lyömään sinut ällikällä! Tähän pakettiin on suunniteltu 5 päivän hiihtoloma Sveitsin Alpeilla ja 3 päivän ostos- ja kaupunkiloma Baselissa, Ranskan ja Saksan rajalla.


Mahdolliset lähtöpäivät: 5.1. / 12.1. / 19.1. / 8.3. / 15.3. / 22.3.2020


Matkaohjelmaesimerkki:
Su, 19.1.2020

Finnairin suora reittilento Helsingistä Zürichiin. Zürichistä siirrytte vuokra-autolla kohti etelää ja Graubündenin kanttoonia. 1,5 tunnin ajon jälkeen saavutte Flims:in vuoristokylään missä majoitus hotellissa.


Su, 19.1. - pe, 24.1.2020

Laax SkimapEnsimmäiset 5 päivää on pyhitetty laskettelulle, lautailulle ja talvivaellukselle Laax:in hiihtokeskuksessa Surselvan vuoristossa. Laax-nimen takaa löytyy Sveitsin suurin yhtenäinen hiihtoalue, joka koostuu kolmesta hissilipun yhdistämästä alppikylästä: Laaxista, Flimsistä ja Falerasta. Yhtenäisellä alueella on laskettavaa peräti 235 rinnekilometrin verran. Laskualue on kaikin puolin moderni ja laskettavaa löytyy mukavasti jokaiselle laskijatyypille. Rinnekilometrejä on viikon loman viettäjälle vähintäänkin riittävästi, sillä rinteet ovat pitkiä. Pisin lasku Vorabin jäätiköltä Flimsin kylään on peräti 17 kilometriä ja osuus onkin oiva tapa päättää laskupäivä “viimeinen tarjoaa” -tyyliseen leikkimieliseen kisaan. Kaikkiaan Skifahrerrinteet ovat suurten korkeuserojen ansiosta pitkiä ja suurimmillaan korkeuseroa onkin liki 2000 metriä. Laax tunnetaan etenkin hyvin hoidetuista rinteistä ja parkeista. Myös maastohiihtoon löytyy alppikohteiden mittakaavassa mittava, lähes 60 kilometrin mittainen latuverkosto aivan majoituksen tuntumassa.

 

Majoitus Hotelli Vorab, Flims

Hotel-VorabHotelli Vorab on perinteinen 3 tähden perhejohdettu hotelli Flims:in kylässä. Sijainti vain 700m päässä hisseiltä ja sekä hiihtokeskus- että paikallisliikenteen bussipysäkki löytyy suoraan hotellia vastapäätä. Hotellista löytyy kodikkaita yhden, kahden ja kolmen hengen huoneita sekä erikokoisia sviittejä. Hotellissa on yksityinen pysäköintialue sekä 3 saunaa, poreallas ja solarium. Kaikissa huoneissa on suihku/wc, radio, taulutelevisio, tallelokero ja puhelin sekä ilmainen Wi-Fi. Ravintolatarjonnasta löytyy juustoruokiin erikoistunut Fondue-tupa, sveitsiläisen keittiön helmiä tarjoava ravintola Vorab sekä Pizzeria Veneziana.


Talvipaketti hotelli Vorab:

 • 5 yötä kahden hengen huoneessa aamiaisella
 • 4 päivän hissiliput (ma-to)
 • modernin saunaosaston vapaa käyttö
 • Ilmaiset kuljetukset hiihtobussilla
 • WLAN huoneessa
 • parkkipaikka ulkona

Lisähintaan 200.- euroa/henkilö varattavissa puolihoitopaketti:

 • 3 iltana 5 ruokalajin menu
 • juustoilta Fondue-tuvassa
 • italialainen ilta Pizzeria Venezianassa
 • tervetuliaismalja

Pe, 24.1. -ma, 27.1.2020

Hiihtoviikon jälkeen ajatte vuokra-autolla Basel:iin. Reitin voitte valita vapaasti ja pysähtyä matkalla katselemaan Sveitsin nähtävyyksiä. Nopeinta reittiä moottoritietä Zürichin kautta Baseliin ajaa n. 2,5 tunnissa.
Basel middle bridgeBasel on Sveitsin vanhin yliopistokaupunki. Historiallisia nähtävyyksiä kaupungissa ovat mm. torin reunalla sijaitseva kauniisti koristeltu punainen raatihuone ja myöhäisroomalais-goottilainen katedraali ”Münster”. Vanhan kaupungin kujilta löytyy pienten putiikkien ja vanhojen kirjakauppojen lisäksi nykyaikaisia myymälöitä ja muotiliikkeitä. Basel on samanaikaisesti perinteinen ja ennakkoluuloton arkkitehtuurissaan ja kaupungista löytyykin monia huippuarkkitehtien suunnittelemia rakennuksia. Kaupungista löytyy 40 kansainvälisestikin tunnettua museota, kuten Baselin taidemuseo, museo kuvanveistäjä Jean Tinguelyn töistä, Fondation Beyeler ja Kulttuurien museo. Basel on myös hyvin vihreä kaupunki. Kasvitieteellinen puutarha, useat puistot ja kaupungin läpi virtaavan Reinin ranta ovat täydellisiä paikkoja rentoutumiseen. Unohtaa ei sovi myöskään kaupungin omaa eläintarhaa ”Zollia”, jonka Etoscha-talo ja Namibian savanni ovat maankuuluja. Vuoden kohokohta on karnevaali ”Fasnacht”, joka alkaa tuhkakeskiviikkoa seuraavana maanantaina aamuneljältä. Kaupungin kaikki valot sammutetaan ja kolme vuorokautta kaupungin kadut täyttyvät musisoivista ja värikkäistä ryhmistä muodostuvasta kulkueesta. Euler
Kolmen yön "Tutustu Baseliin"-paketti keskustahotelli Eulerissa. Hotelli Euler sijaitsee aivan Baselin päärautatieaseman edustalla, vain 500 metrin päässä vanhasta kaupungista. Euler-hotellin moderneissa huoneissa on tummat puukalusteet ja kirkkaat sävyt. Jokaisessa huoneessa on taulu-tv, kaakeloitu kylpyhuone ja minibaari. Huoneissa on ilmainen Wi-Fi-yhteys. Ravintola Casparissa tarjoillaan päivittäin aamiainen ja välimerellisen keittiön antimia. Hotellin baarissa on tarjolla elävää pianomusiikkia. Paketti sisältää 3 yön aamiaismajoituksen ja Basel Cardin joka sisältää vapaan liikkumisen yleisillä kulkuneuvoilla, ilmaisen kaupunki-wifin, 50% alennuksen lukuisten museoiden pääsymaksuista sekä alennuksia ravintoloissa, kaupoissa, hemmotteluhoidoissa ja elokuvissa.

Katso video:

LAAX Discover the mountain 

HINTA

Hinta alkaen per henkilö 2hh:     EUR 1450.-

Hinnat voivat muuttua varaustilanteen mukaan. Varauksia ei ole tehty, joten pyydä ajankohtainen ja sitova tarjous!

 

Hintaan sisältyy

 • Edestakainen reittilento Helsinki–Zürich
 • Vuokra-auto ECMR-luokka (esim. VW Polo) 8 vrk, vapaat kilometrit, vakuutukset ilman omavastuuta, talvirenkaat, lumiketjut ja moottoritiemaksu
 • 5 vrk majoitus Laax:in hiihtokeskuksessa hotelli Vorabissa (puolihoito lisähintaan)
 • 4 päivän hissiliput hiihtokeskukseen
 • 3 vrk Tutustu Baseliin-paketti Hotelli Eulerissa Baselissa (tai vastaavassa kaupunkihotellissa)
 • Sisäpiirin vinkkejä ostospaikoista Baselissa (shoppailukartta)