Seuramatkat

Kun haluat tutustua Keski-Euroopan kohteisiimme Saksassa ja Sveitsissä yhdessä muiden samanhenkisten kanssa ja sukeltaa pintaa syvemmälle aitoon paikalliseen kulttuuriin ja tunnelmaan, on Finventuran seuramatkat sinun valintasi. Seuramatkoillemme on helppo lähteä yksin, ystävän tai perheen kanssa. Tarjoamme sekä historiasta, herkuttelusta että aktiivilomasta kiinnostuneille valmiita seuramatkoja, jotka sisältävät kaiken lennoista majoitukseen ja opastuksiin. Sinä voit keskittyä nautiskeluun! Räätälöimme myös  ryhmällesi tilauksesta myös omien toiveidenne mukaisen ryhmämatkan –kysy lisää!

Elämyksiä Saksassa

 • Ruoka ja viinimatkat
 • Reinin ja Moselin jokilaaksojen tunnelma ja maisemat
 • Linnat, vanhat kaupungit ja historia
 • Tapahtumat
 • Joulutorit
 • Pyöräily ja vaellus

Elämyksiä Sveitsissä

 • Juustot, suklaa ja viini
 • Liikuntaa alppimaisemissa kesällä ja talvella
 • Ostokset
 • Tapahtumat ja kulttuuri
 • Kiertomatkat vuoristoon ja järville

 

 

Sveitsi lasissa ja lautasella!

Keski-Sveitsi

Alkukesän kulinaristinen kiertomatka Sveitsiin! Sveitsiläiset juustot ja suklaa tunnetaan ympäri maailmaa, mutta maalla on tarjottavanaan herkkusuulle paljon muutakin – myös loistavia viinejä, oluita ja snapseja! Matkan aikana pääset tutustumaan Sveitsiin sen eri alueiden perinneruokien ja -juomien kautta. Vierailemme 7 päivän aikana kaikilla neljällä kielialueella ja matkat kohteiden välillä ovat jo elämys itsessään.
8.-14.6.2017

Lue lisää

Keväinen ruoka- ja viinimatka Saksan jokilaaksoihin

oberwesel viini

Monipuolinen ja herkullinen viinimatka keväiseen Luxemburgiin sekä Saksan jokilaaksoihin! Viineihin, tiloihin ja viininviljelyyn tutustumisen ohessa on luvassa kauniita, keväisiä maisemia, historiallisia kaupunkeja, linnoja ja jokiristeilyä. Matkan aikana myös mahdollisuus tehdä viinitilauksia, jotka toimitetaan edulliseen hintaan suoraan koti-Suomeen.

22.-25.4.2016

Lue lisää

 

Reini liekeissä!

 

Bernkasteler-Doktor

Sadonkorjuuaika Saksan jokilaaksoissa kutsuu! Historiallisia kaupunkeja ja kyliä, jokiristeilyä, viinitiloja ja viinijuhlia sekä syksyn kohokohta Reinillä "Reini liekeissä"-tapahtuma Oberweselin kaupungissa.
9.-13.9.2015

Lue lisää

Joulutorit jokilaaksoissa

 

weihnachtsmarkt-traben-trarbach143

Joulun tuoksuinen ja tunnelmainen elämysmatka Saksaan, Reinin, Nahen ja Moselin laaksoihin! Historiallisia kaupunkeja, idyllisiä pienten kaupunkien joulutoreja paikallistuotteineen, viinitiloja ja huikeita maisemia.

Lue lisää

Jokilaaksoja, keskiaikaa ja viiniä

Elämysmatka Saksaan, Reinin ja Moselin laaksojen kesään! Historiallisia kaupunkeja, romanttisen Reinin linnoja, viinitiloja ja keskiaikaiset markkinat ”Spectaculum” Oberweselin kaupungissa. Majoitus Kastellaunin keskiaikaisessa kaupungissa jokien väliin jäävällä ylängöllä.

Lue lisää