Opintomatkat, yritysmatkat

Finventura on matkatoimistona erikoistunut erilaisiin ryhmämatkoihin, kuten opintomatkoihin, yritysmatkoihin ja messumatkoihin Keski-Eurooppassa. Keski-Euroopasta löydät eri ammattilaisten todellisen kerman. Useat paikalliset yritykset ovat juuriltaan yli 100 vuotiaita, jolloin sekä teollinen että kaupallinen perintö on vakuuttavaa. Teemme hyvien kontaktiemme ja verkostojemme ansiosta ainutlaatuisia opintomatkoja ja yritysmatkoja etenkin juuri Saksaan ja Sveitsiin. Yritysmatkojen aikana pääset tutustumaan ja verkostoitumaan paikallisiin keski-eurooppalaisiin yrityksiin.

Tunnemme hyvin myös kehityshankkeiden ja julkisen rahoittajan opintomatkoille asettamat edellytykset. Näin voimme suunnitella ja toteuttaa matkan oikealla sisällöllä räätälöitynä juuri sinun ryhmäsi teeman mukaan. Jos sinulla on ryhmä valmiina, ota rohkeasti yhteyttä meihin, kerro tarpeistanne niin me hoidamme matkavalmistelut ja voimme tarvittaessa lähteä mukaan myös matkaoppaaksi ja tulkiksi!

Tässä esimerkkejä matkatoimistomme eri tahoille toteuttamista opintomatkoista Saksaan:

Bioenergiamatka   Marjanviljelijät

Maa- ja kotitalousnaiset


Messumatka LIGNA Hannover 23.-26.5.2017

LIGNA panorama large

Suomen metsäkeskuksen "Tutkimuksesta kilpailukykyä"-hanke järjestää messumatkan Euroopan suurimmille puualan messuille 23.-26.5.2017 Hannoveriin. Perinteinen puualan suurtapahtuma kokoaa puualan toimijat yhteen tutkimaan toimialan kone- ja laitevalmistajien sekä puutuotevalmistajien uusia tuotteita ja tekniikoita.

Lue lisää